FAQ

1. Wat is Edison Nijmegen?

Edison Nijmegen is een stichting waarin een groep van interdisciplinaire studenten en net afgestudeerden hun denkkrachten hebben gekoppeld. Denktank Edison Nijmegen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59435852.

2. Wat doet Edison Nijmegen

Wij creëren, eventueel samen met uw organisatie, een setting waarin we een creatieve en productieve brainstorm sessie houden. Kijk voor meer informatie bij onze werkwijze-pagina.

3. Wat is de toegevoegde waarde van Edison Nijmegen voor mijn organisatie?

Als geoefende buitenstaander hebben wij ervaring met het sparren over ideeën waar organisaties mee vastlopen. Edison Nijmegen is in staat om met kritische vragen tot de kern door te dringen. Vervolgens kunnen wij uw organisatie op weg helpen door nieuwe ideeën te genereren.

4. Wat levert Edison Nijmegen?

Edison overhandigt u na afloop van het project, groot of klein, een rapportage met onze inzichten.

5. Wat zijn de kosten van Edison Nijmegen?

Géén! Edison Nijmegen werkt geheel op vrijwillige basis en vanuit intrinsieke motivatie van onze denkers. Dit betekent dat wij geen vergoeding vragen om met u mee te denken, waarmee wij de drempel zo laag mogelijk willen houden.

6. Hoe kan Edison bestaan zonder onkosten te rekenen?

Omdat Edison Nijmegen geen vaste inkomsten heeft, is een vrijwillige donatie altijd welkom (zie bankgegevens bij onze contact-pagina). Wij gebruiken alle donaties om onze werkzaamheden uit te breiden en verder te verbeteren, maar ook om bijvoorbeeld onze website online te houden.

7. Wie zijn de drijvende krachten achter Edison Nijmegen?

Edison Nijmegen is een interdisciplinaire groep studenten en net afgestudeerden. De kracht zit in de diversiteit van onze achtergrond, waardoor Edison Nijmegen van alle markten thuis is. Het actuele overzicht van onze denkers kunt u terugvinden onder denkers.

8. Welke tijdsinvestering kan ik van Edison verwachten?

De tijdsinvestering is geheel afhankelijk van het project. Edison heeft zowel aan lang- als kortlopende projecten gewerkt, variërend van een brainstorm op één avond tot projecten van een half jaar.

Comments are closed